sâmbătă, 20 martie 2010




Sunt aici si te caut...Domnul meu...intinde-ti mana spre mine...umple-mi inima cu pacea Ta...
Te caut in fosnetul frunzelor, in adierea vantului, in picurii de ploaie...Vreau sa te gasesc Domnul meu!!Vreau sa ingenunchez inaintea Ta, sa te laud, iar Tu sa privesti spre mine cu iubire.
Pasarile te lauda din zorii zilei pana seara, apa cu clinchetul ei vesteste slava Ta, marea cu frumusetea ei proclama maretia Ta...
Soarele este putin din frumusetea de nedescris a Ta...

Astept...clipa promisa...astept sa fiu si eu printre cei alesi de Tine.Nu ma lasa singura...nu ma lasa sa ma abat de la calea Ta, caci ea duce sus.
Vreau sa simt dragostea Ta, sa ma simt copilul Tau..vreau sa Te cunosc mai mult...sa fii cel Dintai in viata mea.

Invaluie-ma cu mireasma Ta, cu blandul Tau glas...sa te aud as vrea, Doamne..ce minunat trebuie sa fie sa aud vocea Ta...tanjesc dupa asta, Doamne Dumnezeule! Stii ceea ce simt, stii ceea ce doresc, ceea ce traiesc, ceea ce regret, ceea ce admir, ceea ce sper...ceea ce sunt...as vrea sa fiu o parte din Tine...o stralucire...o licarire...Tu cunosti toata fiinta mea si de aceea o incredintez in mana Ta, caci vreau sa fiu un pom sadit pe un pamant roditor, sa fiu o floare inmiresmata in care Tu sa iti gasesti placerea.

Cat de mult mi-as dori sa fiu dupa placut Tau...!
Ma gandesc la Tine, Doamne, la cat de mult ma iubesti Tu, cu toate ca nu am nici cel mai mic merit.Sunt ca un fulg care danseaza in aerul rece, SUNT O PARTE DIN TINE care incearca sa isi croiasca un drum prin acesta lume, iar dupa ce ea se stinge sa ramana macar o mica urma...

Un comentariu: