joi, 10 martie 2011

Niste idei...

Ma pierd printre oameni...nu imi gasesc locul... ma uit in jur si nu stiu unde ma aflu, pe cine caut, care e scopul meu... dezorientare... nesiguranta... mda... ma framanta toate astea...de ceva timp.Chestia e ca nu pot fi calma... linistita...mereu ma framanta ceva...ceva nu imi da pace.Sau cred ca imi pasa prea mult de ceea ce e lumea.
Vreau sa vina primavara, ca apoi sa ii urmeze vara...sa simt cum ma incalzeste soarele pentru ca iarna asta mi-a intrat prin piele, prin fiecare por... si am inghetat... vreau sa port ochelari de soare, sa ma bucur de fiecare minut care l-am primit din mana Lui.si sa ma bucur ca traiesc impreuna cu cei care sunt in jurul meu.
Si stii ce mi-am mai propus sa fac lumea sa zambeasca numai pentru simplu motiv ca au suflare si ca viata care au primit-o in dar le poate oferi in fiecare minut niste oportunitati minunate.De ce sa pierdem vremea cu framantarile cu nelinistea... azi da imi propun sa uit de ele si sa ma bucur ca sunt aici, in Brasov, in Romania, in Europa,departe de ocean...aici pe Pamant.